GELECEĞİN AŞÇILARI MUTFAKTAN ÇIKMIYOR
Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Alexia Yenel’in ‘’Günümüz Mutfak Kültürleri’’ dersinde bir yandan pratik yapan öğrenciler, diğer yandan sipariş edilen menüleri usta aşçılar denetiminde hazırlıyor.
Bölüm öğrencilerinin pratik yönden çok şanslı olduğunu belirten İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksek Okulu Müdür Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu, ‘’Öğrencilerimiz teorik dersler okulumuzda, uygulamalı dersleri ise tam donanımlı İzmir Konağı’nda yapıyor. Mutfak kadar profesyonel ortamda sürekli gözlemleme şansı elde ediyor. Uygulamalı derslerde profesyonel bir ortamda direk pratik yaparak deneyim elde ediyorlar. Mezun olduklarında profesyonel dünyada yabancılık çekmeyecekler’’ diye konuştu.