David Kusuma ile tasarım atölyesi

19 Şubat 2019 Salı günü, yaklaşık 60 adet Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi WDO-Dünya Tasarım Örgütü Yönetim Kurulu üyesi ve Tupperware İnovasyon ve Tasarım Departmanı Yöneticisi David Kusuma ile düzenlenen tasarım atölyesine katılmışlardır.
Atölyenin konusu taşınabilir çatal-bıçak seti tasarlamaktı. Atölye süresince, her sınıftan katılan öğrenciler grup halinde çalıştılar ve zihin haritası, pazar konumlandırma haritası ile eskizler hazırladılar. Öğrenciler özel bir kullanıcı grubunu göz önünde bulundurarak fikir ürettiler.
Öğrenciler tasarımlarını tamamladıklarında sunum yaptılar ve David Kusuma'dan kritik aldılar. Sunumlar bittikten sonra, David Kusuma her katılımcıya Tupperware'den taşınabilir çatal-bıçak seti hediye etti.