MUTFAK SANATLARI YARIŞTI, ÖĞRENCİLER DOYDU

İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü öğrencileri, dönem sonu projeleri olarak stant açarak, kendi oluşturdukları menülerin satışını yaptı. 3 ayrı stantta lezzetler birbirleriyle yarışırken, öğrenciler hem sunum, hem lezzet hem de işletme puanı aldı.
Belirledikleri menüler üzerine çalışan Mutfak Sanatları ve Yönetimi ikinci sınıf öğrencileri, Yiyecek İçecek Yönetimi dersi kapsamında kendi bütçeleriyle alışveriş yaparak, üniversite bahçesine stant kurdu. Öğrenciler, kurdukları stantta Türk mutfağının yanı sıra İtalyan ve Meksika mutfağı gibi farklı mutfaklardan da lezzetler sundu. Yaptıkları yemekler kadar sunum ve satıştan da puan alan öğrenciler, sabahtan akşama kadar standın başında ilk iş deneyimlerini yaşadı. Gün sonunda en çok satışı yapan, en karlı grup, projede önemli bir puan kazanırken, öğrenciler de farklı lezzetleri tatmanın mutluluğunu yaşadı.
Belirledikleri menüler üzerine çalışan Mutfak Sanatları ve Yönetimi ikinci sınıf öğrencileri, Yiyecek İçecek Yönetimi dersi kapsamında kendi bütçeleriyle alışveriş yaparak, üniversite bahçesine stant kurdu. Öğrenciler, kurdukları stantta Türk mutfağının yanı sıra İtalyan ve Meksika mutfağı gibi farklı mutfaklardan da lezzetler sundu. Yaptıkları yemekler kadar sunum ve satıştan da puan alan öğrenciler, sabahtan akşama kadar standın başında ilk iş deneyimlerini yaşadı. Gün sonunda en çok satışı yapan, en karlı grup, projede önemli bir puan kazanırken, öğrenciler de farklı lezzetleri tatmanın mutluluğunu yaşadı.