2019-2020 Güz dönemi Erasmus+ başvuruları açıldı.
2019-2020 öğretim yılı GÜZ döneminde ERASMUS+ Öğrenim Hareketliliği programından yararlanmak üzere başvuru yapmak isteyen öğrenciler, 27 Şubat 2019’dan itibaren başvurularını OASIS üzerinden yapabilirler.
OASIS hesabınıza girdiğinizde, sırasıyla “Başvurular>Erasmus+ Başvuruları” menüsüne tıklayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
Başvurunuzu yapmadan önce başvuru rehberi ve http://oia.ieu.edu.tr/tr/erasmus-anlasmalari-ve-kontenjanlar adresinde yayınlanan “Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Anlaşmaları ve Kontenjanlar” listesi dikkatli bir şekilde incelenmelidir.
Listede belirtilen kendi bölümlerinin/fakültelerinin dışında, diğer bölümlerin/fakültelerin anlaşmalı olduğu üniversitelere başvuruda bulunan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
Başvurunuzu yaptıktan sonra, son başvuru tarihi olan 18 Mart 2019 saat 15.00’e kadar üniversite tercihlerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra, “Yazdır” kısmına tıklayarak başvuru formunuzu yazdırın. Formu imzaladıktan sonra en geç 18 Mat 2019 saat 17.00’ye kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teslim etmeniz gerekmektedir.
Başvurularınız, en son yaptığınız tercih listesine göre değerlendirilecektir. Yukarıda belirtilen son başvuru tarihinden sonra sistem kapanacak ve 2019-2020 Güz dönemi hareketlilikleri için sonrasında başvuru alınmayacaktır.
Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teslim edilmesi gereken tek belge, başvuru sonunda OASIS üzerinden çıktısını alacağınız başvuru formudur. Başvurunuzla ilgili belgeye ihtiyaç duyulması durumunda, Uluslararası İlişkiler Ofisi öğrenci ile doğrudan iletişime geçecektir.
İmzalı başvuru formunu teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları KABUL EDILMEYECEKTIR.
ÖNEMLİ: Erasmus+ başvuruları OASIS üzerinden alınacağı için, iletişim bilgilerinizin güncel olması büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle, başvuru yapmadan önce, OASIS üzerindeki e-posta ve cep telefonu bilgilerinizi güncellemeniz önemle rica olunur.
Tüm öğrencilerimize duyurulur.
Uluslararası İlişkiler Ofisi Müdürlüğü