2019-2020 bahar dönemi çiftanadal programı(Çap) kontenjanları
2019-2020 bahar dönemi çiftanadal programı(Çap) kontenjanları aşağıda yer almaktadır.
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 ÇAP KONTENJANLARI/ IZMIR UNIVERSITY OF ECONOMICS 2019-2020 DOUBLE MAJOR QUOTAS |
|
Fakülte/ Yüksekokul/ Bölüm Faculty/Vocational School/Department |
BAHAR DÖNEMİ KONTENJANI/ SPRING SEMESTER QUOTA |
İşletme/Business Administration | 4 |
Ekonomi/Economics | 4 |
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler/Political Science and International Relations | 7 |
Uluslararası Ticaret ve Finansman/International Trade and Finance | 4 |
Lojistik Yönetimi/Logistics Management | 7 |
Muhasebe ve Denetim/Accounting and Auditing | 3 |
Psikoloji/Psychology | 6 |
Mütercim Tercümanlık (İngilizce)/English Translation and Interpretation | 11 |
Sosyoloji/Sociology | 3 |
Matematik/Mathematics | 5 |
Fizik/Physics | 0 |
Yazılım Mühendisliği/Software Engineering | 0 |
Bilgisayar Mühendisliği/Computer Engineering | 1 |
Endüstri Mühendisliği/Industrial Engineering | 5 |
Elektrik -Elektronik Mühendisliği/Electrical and Electronics Engineering | 7 |
İnşaat Mühendisliği/Civil Engineering | 10 |
Biyomedikal Mühendisliği/Biomedical Engineering | 5 |
Genetik ve Biyomühendislik/Genetics and Bioengineering | 6 |
Gıda Mühendisliği/Food Engineering | 4 |
Makine Mühendisliği/Mechanical Engineering | 6 |
Mekatronik Mühendisliği/Mechatronics Engineering | 5 |
Havacılık ve Uzay Mühendisliği/Aerospace Engineering | 6 |
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık/Public Relations and Advertising | 9 |
Medya ve İletişim/Media and Communication | 6 |
Sinema ve Dijital Medya/Cinema and Digital Media | 7 |
Moda ve Tekstil Tasarımı/Fashion and Textile Design | 5 |
Endüstriyel Tasarım/Industrial Design | 7 |
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı/Interior Architecture and Environmental Design | 14 |
Mimarlık/Architecture | 13 |
Görsel İletişim Tasarımı/Visual Communication Design | 5 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları/Department of Gastronomy and Culinary Arts | 5 |
Hukuk Fakültesi/Law | 29 |
Sağlık Yönetimi/Health Management | 6 |