International

Formlar

Erasmus oda arkadaşı başvurusu için: Evde Erasmus

Buddy öğrenci olma başvurusu için: ESN İEÜ Buddy Öğrenci Başvurusu

"DİKKAT": Bu form doldurulduktan sonra imzalanmalıdır. Doldurup imzaladıktan sonra lütfen tarayıp esniue@esnturkiye.org adresine gönderiniz veya Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim ediniz.

Arkadaşlar

Sevgili dostlar,

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen ESNer'a sormaktan çekinmeyin. Ancak bir ESNer her ayrıntıyı bilemez. Ayrıntılı bir sorunuz varsa lütfen Uluslararası İlişkiler Ofisine veya ilgili resmi kuruma sorunuz.

Sevgili Buddy adayları,

Değişim öğrencileri için eşleştirme sistemi ESN İEÜ tarafından İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenmektedir. Her aday hem Uluslararası İlişkiler Ofisi hem de ESN İEÜ yönetim kurulu üyeleri tarafından değerlendirilir. Buddy sistemine başvurmak için lütfen Formlar bölümünde verilen "Buddy Öğrenci Başvuru Formu" nu doldurunuz.

SOSYAL MEDYA