İzmir Ekonomili tenisçiler süper ligde

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Erkek Tenis Takımı, başarıdan başarıya koşarak Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversiteler Tenis 1. Ligi’nden Süper Lig’e yükseldi. İEÜ Kadın Tenis Takımı da son maçında İstanbul Teknik Üniversitesi’ni yenerek, Süper Lig’de kalmaya hak kazandı.

İzmir Ekonomili akademisyenden ‘Protein’ projesi

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Biyomedikal Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Günnur Güler’in aşı ve ilaç yapımından hücre çalışmalarına kadar birçok alanda kullanılan “proteinler” üzerine hazırladığı uluslararası araştırma projesi, TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

İzmir Ekonomili öğrencilere ‘Yazılım ve Tasarım Kampı’

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu, Türkiye’nin önde gelen yazılım geliştirme platformlarından biri olan Kuika ile iş birliği yaparak, 35 öğrencisi için “Yazılım ve Tasarım Kampı” gerçekleştirdi.

‘Bugünün kız çocukları geleceğin güçlü kadınları’

Yaşadıkları zorlukların üstesinden gelerek başarı kazanan kız çocuklarının hikâyelerini anlatan “Ben İstersem” fotoğraf sergisinin yaratıcıları Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven, öyküleri kaleme alan Melis Alphan, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gençlerle bir araya geldi.

Ege Girişimcilik Kampı’nın ev sahibi İzmir Ekonomi

Ege Bölgesi’ndeki girişimci gençlerin desteklenmesi amacıyla TÜSİAD ve EGİAD işbirliğiyle geçen yıl başlayan “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Ege Girişimcilik Kampı”nın yeni dönemi İzmir Ekonomi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İzmir Ekonomi’den uluslararası öğrenciler için sürpriz gezi

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Erasmus ve diğer uluslararası değişim programları kapsamında üniversiteye gelen 43 öğrenci için sürpriz bir gezi düzenledi. İlk kez geldikleri İzmir’de, gün boyunca Meryem Ana Evi, Efes Antik Kenti ve Şirince’yi gezen misafir öğrenciler, unutamayacakları bir gün yaşadı.

Müdür Aşkın’dan İzmir Ekonomi’de ‘Kamuoyu ve İletişim’ dersi

İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) “Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler” alanında yüksek lisans yapan öğrencilere ders vermeye başladı. Dr. Aşkın, 14 haftalık dönem boyunca “Kamuoyu ve İletişim” dersinde öğrencilerle birlikte olarak, bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

Kız çocuklarının başarılarını anlatan ‘Ben İstersem’ sergisi İzmir Ekonomi’de

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), yaşadıkları zorlukların üstesinden gelerek çeşitli alanlarda başarıya ulaşan 21 kız çocuğunun ilham veren hikayelerini konu alan “Ben İstersem” adlı fotoğraf sergisini, sanatseverlerle buluşturdu.

‘Cerrahi hemşireliği sanattır’

İzmir Ekonomi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş birliğinde gerçekleştirilen Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu’nda cerrahi ve ameliyathane hemşireliğiyle ilgili güncel bilgiler aktarıldı.

İzmir Ekonomi mezunları için özel yazılım

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden (İEÜ) mezun olan 16 bin 200 kişinin birbiriyle iletişim halinde olmasını sağlamak ve yeni iş ortaklıklarına zemin hazırlamak amacıyla özel bir yazılım geliştirildi.