Ege Girişimcilik Kampı’nın ev sahibi İzmir Ekonomi

Ege Bölgesi’ndeki girişimci gençlerin desteklenmesi amacıyla TÜSİAD ve EGİAD işbirliğiyle geçen yıl başlayan “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Ege Girişimcilik Kampı”nın yeni dönemi İzmir Ekonomi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İzmir Ekonomi’den uluslararası öğrenciler için sürpriz gezi

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Erasmus ve diğer uluslararası değişim programları kapsamında üniversiteye gelen 43 öğrenci için sürpriz bir gezi düzenledi. İlk kez geldikleri İzmir’de, gün boyunca Meryem Ana Evi, Efes Antik Kenti ve Şirince’yi gezen misafir öğrenciler, unutamayacakları bir gün yaşadı.

Müdür Aşkın’dan İzmir Ekonomi’de ‘Kamuoyu ve İletişim’ dersi

İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) “Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler” alanında yüksek lisans yapan öğrencilere ders vermeye başladı. Dr. Aşkın, 14 haftalık dönem boyunca “Kamuoyu ve İletişim” dersinde öğrencilerle birlikte olarak, bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

Kız çocuklarının başarılarını anlatan ‘Ben İstersem’ sergisi İzmir Ekonomi’de

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), yaşadıkları zorlukların üstesinden gelerek çeşitli alanlarda başarıya ulaşan 21 kız çocuğunun ilham veren hikayelerini konu alan “Ben İstersem” adlı fotoğraf sergisini, sanatseverlerle buluşturdu.

‘Cerrahi hemşireliği sanattır’

İzmir Ekonomi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü, Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş birliğinde gerçekleştirilen Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu’nda cerrahi ve ameliyathane hemşireliğiyle ilgili güncel bilgiler aktarıldı.

İzmir Ekonomi mezunları için özel yazılım

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden (İEÜ) mezun olan 16 bin 200 kişinin birbiriyle iletişim halinde olmasını sağlamak ve yeni iş ortaklıklarına zemin hazırlamak amacıyla özel bir yazılım geliştirildi.

İzmir Ekonomili bilim insanları, ‘yapay tendon’ geliştirmek için çalışıyor

İngiltere’de doktora yaptığı dönemde tendonunda oluşan yaralanma nedeniyle bilimsel çalışmalarını bu alana çeviren İzmir Ekonomi Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Burçak Alp, 2 yıl içerisinde “yapay tendon” geliştirmeyi hedefliyor.

Geleceğin iletişimcileri mesleklerini tanıdı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İletişim Fakültesi'nin gelenekselleştirdiği “İletişim Atölyesi” etkinliğinin 9'uncusu, bu yıl 14 farklı liseden 116 genci, iletişim profesyonelleriyle bir araya getirdi.

48 saat uyumadılar, 35 oyun geliştirdiler

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), oyun geliştirme sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 118 ülkede eş zamanlı gerçekleştirilen Global Game Jam (GGJ) etkinliğine ev sahipliği yaptı.

İzmir Ekonomili gençler Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencilerinden oluşan 5 kişilik ekip, finans alanında en saygın uluslararası kuruluşlar arasında gösterilen CFA Institute (Sertifikalı Finansal Analist) tarafından düzenlenen 12. CFA Institute Research Challenge’de (Enstitü Araştırma Yarışması) finale kaldı.